Prisutdelningsfesten 29 mars 2010

Den årliga prisutdelningsfesten hölls i år måndagen den 29 mars. Ett 70-tal skyttar, föräldrar och syskon hade mött upp.

Kvällen inleddes med en tipspromenad. Den visade sig vara svårare än arrangörerna räknat med. Endast Oliver Ahl Orrbén hade maxresultatet 12 rätt. Den svåraste frågan var att gissa vikten på ett skyttemärke.

Därefter var det fika och lottförsäljning innan själva prisutdelningen satte igång.

Salebys skyttar har varit mycket framgångsrika under året. I de tävlingar skyttarna deltagit har flera framstående placeringar tagits.

Emma F får pris för förbundsmästerskapsplaceringen
Här får Emma Freidlitz sitt pris för 2:a platsen i Förbundsmästerskapet i Kinnarp.

Tilda vann Föreningsmästerskapet
Tilda Svensson vann föreningsmästerskapet efter en hård kamp med Jarl Andersson. Båda hade samma resultat, 298 poäng. Men i särskiljningen där man räknar poängen bakifrån vann Tilda.

Anton får pris
Föreningens duktige juniorskytt Anton Larsson får här ett av sina många pris under kvällen.

Ordförande Mikael
Mikael Persson, ordförande i Saleby skytteförening, berättade om aktivitetsavgiften till Riksidrottsförbundet.

Prisbordet
Prisbordet var lika imponerande som vanligt

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:42 Skribent: Karl-Erik Larsson