Prisutdelningsfesten 28 mars 2011

Prisutdelningsfesten hölls i år den 28 mars. Ett 60-tal skyttar, föräldrar och syskon hade mött upp i Trässbergs bygdegård.

Kvällen började med att elitspelaren i bandy, Peter "prinsen" Karlsson, berättade om livet som elitspelare i Villas bandylag. Därefter var det fika och lotterier innan prisutdelningen tog vid.

Alla ungdomsskyttar som deltagit i höst- eller våromgången av Salebyserien fick pris. Dessutom delades det ut pris från kretsmästerskapet och klubbmästerskapet samt även pris till säsongens bästa resultat. Både Emelie Wiström och Jarl Anderson hade lyckats med bedriften att skjuta fullt. Det vill säga 300 poäng av 300 möjliga. Mycket bra gjort. Även pris för Skaraborgsserien delades ut.

Resultatlistor:

Höstomgången

Våromgången

Klubbmästerskapet

Kretsmästerskapet

Skaraborgsserien

Dan och Peter
Festordnaren Dan tillsammans med Peter "prinsen" Karlsson

Prisutdelarna

Prisutdelarna Dan och Erling

Prisbordet
Det dignande prisbordet